Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U jeku financijske krize

Fotografija koja je uzburkala duhove: Bernardić snimljen u društvu s Bandićem

Davor Bernardić i Milan Bandić u istom društvu (Foto: Prigorski.hr)
Davor Bernardić i Milan Bandić u istom društvu (Foto: Prigorski.hr) Foto: Prigorski.hr
Fotografija na kojoj u istom društvu sjede zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik SDP-a Davor Bernardić uzburkala je duhove. Na društvenim je mrežama reagirao i bivši ministar Mihael Zmajlović, član Predsjedništva SDP-a i donedavni predsjednik skupštine Zagrebačke županije.

Fotografiju s jedne proslave rođendana na kojoj su u istom društu snimljeni Milan Bandić i Davor Bernardić objavio je Prigorski.hr, koji navodi kako je za istim stolom i načelnik Kalnika Mladen Kešer, te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna (Ne)povjerenje u institucije Glavni državni odvjetnik Jelenić sjedio u HNK-u pored Milana Bandića, koji mu je tuženik u procesu Treći dio Crobarometra (Foto: Nova TV) - 1 Treći dio Crobarometra Predsjednica je i dalje najpopularnija, ali moglo bi vas iznenaditi tko se našao na drugom mjestu

Isti je portal naveo kako je fotografija snimljena u utorak navečer povodom rođendana Dalibora Bastalca, predsjednika zelinskog ogranka Stranke rada i solidarnosti, koji je, tvrde zajednički prijatelj Milana Bandića i Davora Bernardića. 

Objava, koja dolazi taman u jeku financijske krize u SDP-u koja je nastala nakon što je objavljena presuda kojom moraju platiti troškove zadnje kampanje u kojoj je Bandić bio kandidat te stranke, izazvala je negativne reakcije u samoj stranci.

Svoju je reakciju na društvenim mrežama objavio Mihael Zmajlović, član Predsjedništva SDP-a.

''Predsjednik SDP ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna'', napisao je Zmajlović.

 

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene