Davor Bernardić i Milan Bandić u istom društvu (Foto: Prigorski.hr)
Davor Bernardić i Milan Bandić u istom društvu (Foto: Prigorski.hr) Foto: Prigorski.hr

Fotografija na kojoj u istom društvu sjede zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik SDP-a Davor Bernardić uzburkala je duhove. Na društvenim je mrežama reagirao i bivši ministar Mihael Zmajlović, član Predsjedništva SDP-a i donedavni predsjednik skupštine Zagrebačke županije.


Fotografiju s jedne proslave rođendana na kojoj su u istom društu snimljeni Milan Bandić i Davor Bernardić objavio je Prigorski.hr, koji navodi kako je za istim stolom i načelnik Kalnika Mladen Kešer, te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Vezani članci Milan Bandić - 3 Milan Bandić dobit će ulicu u ruskom gradu obilježenom velikom tragedijom: ''Njegovo će ime biti besmrtno'' Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagreb - 4 Damir Boras: "Nitko me nije spriječio u dodjeli doktorata Bandiću. To je još u postupku"

Isti je portal naveo kako je fotografija snimljena u utorak navečer povodom rođendana Dalibora Bastalca, predsjednika zelinskog ogranka Stranke rada i solidarnosti, koji je, tvrde zajednički prijatelj Milana Bandića i Davora Bernardića. 

Objava, koja dolazi taman u jeku financijske krize u SDP-u koja je nastala nakon što je objavljena presuda kojom moraju platiti troškove zadnje kampanje u kojoj je Bandić bio kandidat te stranke, izazvala je negativne reakcije u samoj stranci.

Davor Bernardić i Milan Bandić u istom društvu (Foto: Prigorski.hr)
Davor Bernardić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Svoju je reakciju na društvenim mrežama objavio Mihael Zmajlović, član Predsjedništva SDP-a.

''Predsjednik SDP ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna'', napisao je Zmajlović.

 

Fotografiju možete pogledati ovdje.