Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na izbjegličkoj ruti kroz Hrvatsku nastupilo je kratkotrajno zatišje pa je tako tijekom prijepodneva u tranzitnom centru za izbjeglice u Slavonskom Brodu na skrbi humanitarnih organizacija i javnih službi bila je tek jedna deveteročlana obitelj koja je čekala svog jednog člana.


"U protekla 24 sata u Hrvatsku su ušla 4.203 migranta. Od ponoći do devet sati nije bilo dolazaka novih migranata u tranzitni centar u Slavonskom Brodu", rekla je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske na redovnoj konferenciji za novinare u centru za izbjeglice.

DRASTIČAN POTEZ OČAJNIH LJUDI Imigranti si iglom i koncem zašili usta

Vezani članci Slika nije dostupna PARLAMENTARNI IZBORI 2015 MOST pozvao Brođane da ne strahuju od izbjeglica Slika nije dostupna Od početka krize kroz Hrvatsku prošlo 307 tisuća migranata i izbjeglica

Nujić kaže kako dolazak novih izbjeglica teče u skladu s međudržavnim dogovorom sa Srbijom, te da se primaju samo osobe koji prođu kroz centar za izbjeglice u Šidu. Od početka izbjegličke krize rutom kroz Hrvatsku je prošlo 442.988 osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook