Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjeverni Jadran krcat turistima

U Istri ovog vikenda grad veličine Slavonskog Broda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo u Istri ovog blagdanskog, produženog vikenda, odmarat će se čak 70 tisuća gostiju. Gotovo cijeli grad Slavonski Brod!

Ako je vjerovati 'prvim lastama', ni špica sezone neće biti loša. Krk je prepun turista i to veselih, zadovoljnih turista. Najveći hrvatski otok ima nekoliko prednosti koje je dobro iskoristio, nakon Istre najbliža je turistička destinacija gostima iz Slovenije, Italije, Austrije, nema trajekata nego je povezan mostom i prepun je sadržaja za sve skupine turista.

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako"

>> Turisti pohitali na Jadran, pogledajte što im se nudi

Prvim turističkim rezultatima u cijeloj Hrvastskoj jako je zadovoljan i ministar turizma. 'Sigurno da ove brojke za ove praznike vesele. Mi smo stalno u kontaktu s najvećim hotelskim kućama i zaista ovih dana se traži ključ ili soba više. No, kao što sadašnja popunjenost ne bi trebala biti razlog za veliku euforiju tako ni eventualni dani i tjedni gdje će se pojaviti neka rupa ne bi trebao biti razlog za pesimizam', rekao je ministar Veljko Ostojić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene