Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo u Istri ovog blagdanskog, produženog vikenda, odmarat će se čak 70 tisuća gostiju. Gotovo cijeli grad Slavonski Brod!


Ako je vjerovati 'prvim lastama', ni špica sezone neće biti loša. Krk je prepun turista i to veselih, zadovoljnih turista. Najveći hrvatski otok ima nekoliko prednosti koje je dobro iskoristio, nakon Istre najbliža je turistička destinacija gostima iz Slovenije, Italije, Austrije, nema trajekata nego je povezan mostom i prepun je sadržaja za sve skupine turista.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 4 Procurili rezultati obdukcije strankinje koja je pronađena mrtva u stanu u gradu Krku, slučaj je dobio veliki zaokret? Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46)

>> Turisti pohitali na Jadran, pogledajte što im se nudi

Prvim turističkim rezultatima u cijeloj Hrvastskoj jako je zadovoljan i ministar turizma. 'Sigurno da ove brojke za ove praznike vesele. Mi smo stalno u kontaktu s najvećim hotelskim kućama i zaista ovih dana se traži ključ ili soba više. No, kao što sadašnja popunjenost ne bi trebala biti razlog za veliku euforiju tako ni eventualni dani i tjedni gdje će se pojaviti neka rupa ne bi trebao biti razlog za pesimizam', rekao je ministar Veljko Ostojić.