Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema našoj su obali danas krenuli i brojni Slovenci, Talijani, Austrijanci, Nijemci. Provjerili smo kako se provode i što im se nudi.


Mjesto više pod suncem tražilo se danas u Rovinju. Gotovo polovicu gostiju čine Slovenci. Veliki Spring Break festival bio je povod mladima. Istra bi kao sve traženija destinacija tako neočekivano mogla premašiti lanjske brojke.

Vezani članci Uoči sezone, rezervacije stižu na kapaljku - 6 Još jedna sezona u znaku epidemije: Apartmani spremni za goste, ali vlasnike brinu zatvaranja diljem Europe Slika nije dostupna Visoke cijene na Jadranu - pravilo ili iznimka?

Na Kvarneru, ljetni ugođaj. Pripreme za odmor u tijeku. Za nepca, na roštilju. Južna Hrvatska udovoljava avanturistima. Kroz praznike će posjetiti nekoliko gradova. U NP Krka svojim gostima u ove prazničke dane turistički djelatnici pripremaju posebne pogodnosti. Tradicionalno dijeljenje graha i povlaštenu kartu od 20 kuna.

Uz lijepo vrijeme i kako je najavljeno gotovo ljetne temperature gostiju neće nedostajati. "Obala" je spremna, a što kažu turisti pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.