Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema našoj su obali danas krenuli i brojni Slovenci, Talijani, Austrijanci, Nijemci. Provjerili smo kako se provode i što im se nudi.


Mjesto više pod suncem tražilo se danas u Rovinju. Gotovo polovicu gostiju čine Slovenci. Veliki Spring Break festival bio je povod mladima. Istra bi kao sve traženija destinacija tako neočekivano mogla premašiti lanjske brojke.

Vezani članci Potres u sjevernom Jadranu Prilično jak potres u sjevernom Jadranu, osjetio se u Istri, Kvarneru i Dalmaciji: "Dobro je treslo" Adrenalinski park u Kopačkom ritu (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Sezona miriše na uspjeh? Očekuju se dobri rezultati za Uskrs

Na Kvarneru, ljetni ugođaj. Pripreme za odmor u tijeku. Za nepca, na roštilju. Južna Hrvatska udovoljava avanturistima. Kroz praznike će posjetiti nekoliko gradova. U NP Krka svojim gostima u ove prazničke dane turistički djelatnici pripremaju posebne pogodnosti. Tradicionalno dijeljenje graha i povlaštenu kartu od 20 kuna.

Uz lijepo vrijeme i kako je najavljeno gotovo ljetne temperature gostiju neće nedostajati. "Obala" je spremna, a što kažu turisti pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.