Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Spremite kišobrane: Stiže ljepše vrijeme, u jednom će dijelu Hrvatske temperature porasti i na 21 stupanj

Sunčano vrijeme izvuklo je građane na ulice (Borna Filic/PIXSELL)
Sunčano vrijeme izvuklo je građane na ulice (Borna Filic/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Sunčano vrijeme izvuklo je građane na ulice (Borna Filic/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Na kopnu će i danas biti oblačno, rijetko i s kišom, dok će na Jadranu biti nešto više sunca. Puhat će slab vjetar, a na sjevernom Jadranu umjerena bura. Jutarnja temperatura na kopnu iznosit će od 3 do 8, a uz obalu između 10 i 15 stupnjeva.

U nastavku dana naoblaka će se postupno smanjivati tako da bi povremeno mogla proviriti i koja zraka sunca. Puhat će slab vjetar, a temperatura će iznositi oko 15 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ĆUDLJIVO VRIJEME Što nas čeka nakon tuče i oluje? Meteorologinja otkriva kad ćemo dočekati smirivanje vremena Kiša u Zagrebu Obucite se slojevito Ništa od roštiljanja za produženi vikend: Nakon kratke pauze opet stižu pljuskovi, grmljavinsko nevrijeme i zahladnjenje

I na istoku će postupno biti manje oblačno pa su krajem dana moguća i sunčana razdoblja. Uz slab vjetar temperatura će iznositi od 14 do 16 stupnjeva.

Na Jadranu djelomice sunčano, u gorju oblačnije uz kidanje naoblake prema kraju dana, neće biti posve stabilno pa je moguće još malo kiše. Zapuhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura u gorju bit će od 11 do 14, a uz obalu do 20 stupnjeva.

I u Dalmaciji djelomice sunčano, ali nestabilno te u nastavku dana može pasti poneki pljusak. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak temperatura će iznositi najviše 21 stupanj.

U petak će nam se vratiti sunce, uz to će biti i toplije pa ćemo se napokon odmoriti od ovog sivila i hladnoće. Za vikend ostaje toplo, ali će ponovno biti nestabilnije s pljuskovima ili povremenom kišom.

I na moru u petak sunčano i toplo, zapuhat će južni vjetar. Od subote će i ovdje biti nestabilnije s pljuskovima, uz pojačano jugo koje će već u nedjelju oslabjeti.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene