Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u gospiću

Obljetnica operacije Medački džep: "Kad pogledate susjedne zemlje koje su napale Hrvatsku vidite koliko smo otišli naprijed"

Aktualno Galerija +0 Mario Banožić Galerija 1/1 >>
U Gospiću je svečano obilježena 28. Obljetnica vojno-redarstvene operacije Medački džep. Nakon mise okupljeni su za poginule hrvatske branitelje položili vijence i zapalili svijeće.

Počast poginulima odao je i ministar obrane Mario Banožić s izaslanstvima te podsjetio da je i ovaj događaj prilika za potporu braniteljima u svim sferama društvenog života. Sudionik operacije Medački džep, umirovljeni brigadir Miodrag Hećimović poručio je kako je ta akcija - bila nezaustavljiva.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Zoran Milanović TEMA MU JE BANOŽIĆ Oglasio se Milanović: "Prije pet mjeseci usmrtio je čovjeka. Kao premijer osigurat ću jednakost pred zakonom"

"Hrvatski branitelji su ponosni na Domovinski rat, ponosni su na Hrvatsku državu, ponosni su na to što se Hrvatska država odmakla u euroatlantskih procesima koji su naša budućnost, u konačnici kad pogledate susjedne zemlje koje su napale RH vidite koliko smo otišli naprijed", rekao je ministar obrane Mario Banožić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene