Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U većini krajeva unutrašnjosti danas će biti pretežno oblačno, a prijepodne i dalje će padati snijeg.


Nastavlja se hladna veljača. U šest sati ujutro u Gospiću je izmjereno minus 21 stupanj, na Zavižanu minus 17. Debeli je minus bio i u Pazinu gdje se temperatura spustila do minus 13. Minus deset izmjereno je u Bednji, Daruvaru, Novoj Gradišci, Lipiku, Ogulinu i Sisku. Plus je zabilježen u Dubrvniku i na Komiži gdje je dva stupnja.

Vezani članci Snijeg u Španjolskoj Španjolce zatrpao snijeg pa su na društvenim mrežama podijelili kako se snalaze u neviđenoj mećavi Psi na snijegu Pse oduševio snijeg, njihovo uživanje u zimskim radostima oraspoložilo cijeli internet

>> Prestaju oborine, temperatura se idućih dana penje 'u plus'!

Poslijepodne sa zapada mjestimice se očekuje smanjenje naoblake. Na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije djelomice sunčano i uglavnom suho.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena, na sjevernom i dijelu jaka, na udare mjestimice i olujna bura tijekom dana u postunom slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka od -8 do -3, na Jadranu uglavnom od 2 do 8 °C.

Poslijepodne se očekuje smirivanje, prestanak oborine, a sa sjeverozapada do kraja dana ponegdje i kidanje naoblake. Još danas može biti poteškoća u prometu, u kopnenom području zbog snijega, a na moru će još puhati i jaka bura, prijepodne i s orkanskim udarima.