Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idemo ka proljeću?

Prestaju oborine, temperatura se idućih dana penje 'u plus'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrijeme se još ne smiruje, dapače, bijeli se pokrivač u unutrašnjosti zemlje bitno podebljao.

Ne možemo reći da nas je vrijeme iznenadilo, no snijeg i bura ponovno su stvarali poteškoće i u prometu i u svakodnevnom životu. I dalje mjerimo nove centimetre snijega.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Najviše ga je palo u Crnom Lugu na Risnjaku, ali i u Ogulinu i to 20 centimetara, a sada ga tamo ima 70 centimetara. Uz Karlovac, gdje je palo novih 18 centimetara snježnog pokrivača, zanimljivi su nam još Šibenik sa 7 te Metković sa 13 novih centimetara snijega. Ukupne vrijednosti, dakako, još su veće, ali treba uzeti u obzir da snijeg još uvijek pada, a to će se nastaviti i tijekom  prijepodneva.

Poslijepodne se očekuje smirivanje, prestanak oborine, a sa sjeverozapada do kraja dana ponegdje i kidanje naoblake. Još danas može biti poteškoća u prometu, u kopnenom području zbog snijega, a na moru će još puhati i jaka bura, prijepodne i s orkanskim udarima.

Poslijepodne će sve skupa slabjeti, pa će vrijeme od utorka zapravo biti mirnije, u srijedu i četvrtak tek povremeno uz slabe oborine. Ono što je jako dobro, temperatura će od sredine tjedna napokon porasti pa će se tijekom dana, ne samo na moru nego i u unutrašnjosti, mjeriti vrijednosti iznad nule.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene