Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolnica u Gospiću

Liječnici se bore za život migranta iz Turske, pothlađen je i ima simtome sepse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u gospićkoj bolnici bore se za život 32-godišnjeg turskog državljanina koji je u ponedjeljak hospitaliziran pothlađen i sa simptomima sepse, kazala je ravnateljica bolnice Sandra Čubelić.

"Za sada nema znakova oporavka", izjavila je kratko Čubelić Hini. Glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević rekla je da je državljanin Turske pronađen u nedjelju na planini Plješevica u ilegalnom boravku u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ocean Viking Pet dana u nevolji Medicinski brod spasio 29 migranata i otkrio jezivu činjenicu: "Premda su bile svjesne težine situacije, pomorske vlasti nisu pomogle osobama u čamcu" Šverc migranata, ilustracija - 2 pokušaj krijumčarenja ljudi Nevjerojatni prizori s juga Hrvatske: U tovarnom dijelu kamiona nagurane 24 osobe, među njima žene i djeca

Nakon uhićenja doveden je u policijsku postaju Korenica, gdje ga je pregledao liječnik i rekao da je samo iscrpljen i da mu nije potrebna hospitalizacija.

No nakon što mu je u ponedjeljak izdano rješenje da u roku od sedam dana napusti prostor EU-a, požalio se na slabost, pa je policija pozvala hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu, kazala je Brozičević.

Dodala je da se prema potrebi, zbog hospitalizacije, rok o napuštanju EU-a može i produljiti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene