Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na teren izašlo 17 vatrogasaca

Požar na Marjanu: Planuo i ugašen u 10 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski vatrogasci su u samo desetak minuta ugasili požar koji je u subotu oko 15,30 sati buknuo u Park šumi Marjan, doznaje se u Županijskom centru 112 Split.

Prema prvim podacima vatra je buknula na plaži za osobe s invaliditetom, između Bena i Instituta. Izgorjelo je tek sto kvadrata suhih borovih iglica na tlu i srećom vatra nije zahvatila stabla i krošnje, doznaje se od zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita Ivana Kovačevića.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Centar 112 je od 15,30 sati zaprimio čak 30 dojava uznemirenih stanovnika Kaštela koji su im javljali kako vide dim iz smjera Bena i Instituta. Ubrzo je na teren krenulo 17 vatrogasaca iz javne vatrogasne postrojbe (JVP) i dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split, s pet vozila, a među njima su bila i tri vatrogasca koji se uvijek nalaze na Marjanu.

Brzom reakcijom vatra je ugašena i prema prvim procjenama, nema veće štete. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene