Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u špici sezone

Sukob na našoj plaži koju su preuzeli koncesionari, ležaljka završila na djevojčici: "I tebe ću zafitiljiti u more"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ivo Ravlic/Cropix
Na plaži u Baškoj vodi ležaljka je završila na 12-godišnjoj djevojčici. Ubrzo je u pomoć priskočio njezin otac koji je ležaljku bacio u more.

Prava drama odvila se na plaži u Dalmaciji. Naime, u petak ujutro je na plaži u Baškoj vodi, koja je poznata po najvećem broju koncesionara za ležaljke, jedan od koncesionara ležaljku bacio na dijete gosta iz Slavonije.

Nakon što je jučer u javnost dospjela samo snimka ljutitog Slavonca, danas je upravo on ispričao svoju stranu priče za Jutarnji list.

Naime, Davor Mikulić iz Đakova rekao je da se na ležaljci igrala njegova 12-godišnja kći kada je na nju doletjela druga ležaljka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevaranti s planom Prvo probuše gume, a onda nude pomoć: Cijena je poprilična!

"Taj trenutak nisam vidio jer sam malo dalje bio u hladu, no odmah sam došao na djetetov poziv, maknuo sam tu ležaljku i rekao mu da ne smije stavljati ležaljku ako nije iznajmljena", objasnio je Mikulić.

Koncesionari svoje ležaljke ne smiju postavljati ako ih netko nije unajmio. Plažu mogu koristiti svi gosti, bez obzira na to jesu li ih iznajmili ili ne. Međutim, ovaj koncesionar ponovno je stavio ležaljku tamo gdje nije trebao pa ju je ljutiti Slavonac bacio u more.

Pročitajte i ovo Ilegalni kamp Bez srama VIDEO Kakav bezobrazluk! Turisti zauzeli hrvatski otočić i stavili natpis "Privatno" te sada besplatno ljetuju

"Rekao sam mu da ako još jednom to napravi i njega ću zafitiljiti u more", dodao je.

Ubrzo su završili u uredu načelnika gdje mu se ispričao načelnik, a pod uvjetom da će mu načelnik oduzeti koncesiju, i koncesionar. Komunalni redar sastavio je zapisnik.

Mikulić je naglasio da nije bio razjaren, već je reagirao kao otac koji je došao zaštititi dijete na koje je bila bačena ležaljka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene