Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tvrtka prijatelj zdravlja'

U akciju obilježavanja Svjetskog dana zdravlja uključila se i Nova TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Novoj se danas mogao izmjeriti krvni tlak, razina glukoze u krvi, obaviti osnovni pregled oka...

U akciju obilježavanja svjetskog dana zdravlja uključila se i Nova TV, koja je dobila priznanje "tvrtka prijatelj zdravlja". Ovo priznanje pokazuje naročitu brigu o zdravlju svojih djelatnika. Na Novoj se tako danas mogao izmjeriti krvni tlak, razina glukoze u krvi, obaviti osnovni pregled oka - što je sve dio nacionalnog programa "živjeti zdravo", kojemu je cilj promicanje zdravlja, ali i prevencija vodećih kroničnih bolesti.

'Živjeti zdravo ima svojih 5 komponenata i zapravo pokušavamo kroz sve dobne kategorije od intrauterino pa do najstarije životne dobi djelovati na očuvanju zdravlja koje će onda utjecati naprosto na bolji zdravstveni status i na dugovječnost naših ljudi', rekla je Sanja Musić Milanović.

Pročitajte i ovo Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija Ilustracija brojke su pokazatelj Nova TV se spominje u aferi, ali bez ikakvih dokaza: ''Nitko nema poseban tretman''

'Ovo je super nagrada, prepoznavanje ove naše, rekla bih male inicijative koja je bila od početka vezana uz svjetski dan zdravlja, a mislim da je ova nagrada nešto što kaže 'okej idite tim putem, nastavite dalje'', rekla je Hrvojka Kutle, direktorica ljudskih resursa Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene