Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tigra odradila posao

Tvrtka Bandićeva kuma gradila WC-e od 1,5 milijuna kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Tigra vlasnika Milana Penave, čija je supruga krsna kuma kćerke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, bila je podizvođač tvrtke Gredelj u poslu gradnje dva javna WC-a na okretištima tramvaja Dubec i Dubrava koji su stajali oko 1,5 milijuna kuna.

Ovu informaciju je potvrdio za Jutarnji list Zoran Budak, pomoćnik direktora za prodaju u Gredelju. Budak je rekao da je Tigra odradila građevinski posao vrijedan nešto više od 600 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu Milan Bandić - 2 VIŠE OD 30 TISUĆA PRIJAVA ŠTETE Bandić u Banovini: Niste sami, Zagreb će vam pomoći

Penava, vlasnik Tigre i prijatelj Milana Bandića pokušao je demantirati Gredelj rekavši da su im krivo rekli. U Gradu Zagrebu jučer su pak rekli kako oni ne znaju je li Gredelj imao podizvođača jer se to njih ne tiče.

>> Zagreb za dva wc-a izdvojio 1,55 milijuna kuna?

Kontrolni ured Grada Zagreba prošle godine je istraživao dvije velike afere također vezane za gradonačelnika Bandića i Penavu, ali još nema rezultata istrage. Prvo, pokrenuli su istragu kako je Tigra na okretištu tramvaja Črnomerec sagradila ZET-ovu kućicu od 70-ak kvadrata za tri milijuna kuna s PDV-om ili za 5000 eura po kvadratu. Nakon toga se saznalo kako je Tigra u zagrebačkom parku Tuškanac obnovila drveni paviljon za 2,1 milijun kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene