Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s Josipović

Tusk impresioniran reformama koje je provela Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je predsjednika Vlade Republike Poljske Donalda Tuska.

On je u duljem srdačnom razgovoru rekao da je impresioniran reformama koje Hrvatska posljednjih godina provodi te kako je uvjeren da će one još ovo ljeto rezultirati završetkom pregovora, priopćeno je iz Ureda predsjednika. Potrebno je održati odlučnost i postignuti tempo reformskih napora te nastaviti s važnim inicijativama za unapređenje suradnje u jugoistočnoj Europi, naglasio je poljski premijer.

Predsjednik Josipović zahvalio je poljskom premijeru na prijateljstvu i snažnoj potpori Hrvatskoj na putu prema Europskoj uniji te ga upoznao sa značajnim napretkom kojeg je Hrvatska ostvarila u području reforme pravosuđa i borbe protiv korupcije. Hrvatski predsjednik i poljski premijer razmijenili su mišljenja i na temu konkretnih prednosti koje donosi članstvo u Europskoj uniji, navodi se u priopćenju. (HIna)

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Kaczynski do kraja tjedna imenuje Tuska premijerom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene