Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč jakom jugu

VIDEO Novljani o spašavanju turista koji su usred nevremena na luftiću otišli do otoka: "Vidjelo se na njima da su bili u jako velikom strahu, tresli su se"

Aktualno Galerija Spašavanje Mađara - 4 Spašavanje Mađara - 4 Foto: DNEVNIK.hr Spašavanje Mađara - 2 Spašavanje Mađara - 2 Foto: DNEVNIK.hr Spašavanje Mađara - 3 Spašavanje Mađara - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spašavanje Mađara - 1 Galerija 1/4 >>
Tri Novljana u pratnji lučkog kapetana spasila su jučer mađarske turiste koje je jugo zarobilo na otočiću San Marino.

U akciji spašavanja na moru ispred Novog Vinodolskog spašeno je dvoje Mađara. Riječ je o starijim ljudima koji su se madracem na napuhavanje udaljili 200-tinjak metara od obale.

Na otočiću San Marino zateklo ih je nevrijeme. Spasila su ih tri Novljana u pratnji lučkog kapetana. Na sreću, sve je prošlo bez posljedica. No, kupači su se izložili pogibeljnoj situaciji unatoč upozorenjima civilne zaštite na jučerašnje grmljavinsko nevrijeme zbog kojeg je na snazi bio i narančasti meteoalarm.

Pročitajte i ovo Ilustracija Petero preminulih Brojke u porastu: Broj novozaraženih koronavirusom se udvostručio

"Tamo smo došli, to su bili stariji ljudi, onda sam ja skočio u more i otišao po njih, dopeljao ih do gume i onda su ih stari, Andy i kapetan stavili u brod i vratili nazad", rekao je Luka Obradović.

"Vidilo se na njima da su bili u jako velikom strahu, tresli su se, ali uspjeli smo ih sve smiriti kad su sjeli na gumu. Pomagali smo im i smirivali ih", rekao je Andy Vukelić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene