Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubila bitku s bolestima

Tuga u Osijeku: Na groblju u Retfali pokopana Ena Šarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na osječkom groblju Retfala sahranjena je Ena Šarac, Osječanka koja je izgubila bitku za život nakon što se cijeli život borila s mnoštvom bolesti.

Ena Šarac, 25-godišnja Osječanka koja je izgubila bitku za život, pokopana je na osječkom groblju Retfala.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

Mnoštvo bolesti s kojima se hrabro cijeli život borila, naposljetku su pobijedile Enu Šarac. Godinama borila protiv tumora na mozgu, a zatim je dobila i leukemiju.

U travnju je bila na operaciji glave u KBC-u Sestre Milosrdnice jer se otkrilo da ima i bolničku bakteriju MRSA, koju je zaradila nakon prethodne operacije u Osijeku. Oporavak je krenuo u dobrom smjeru, redovito se javljala na Facebooku i šalila na svoj račun, puna duha i pozitive. Nažalost, bolest je ipak bila jača.

Svoje bolesti Ena je u šali zvala svojim podstanarima. Njen prkosni smiješak mnogima je bio sinonim za hrabrost. Zbog svega, dobila je i nagradu Ponos Hrvatske.

Mnogi ljudi koji su joj pomagali i kojima je ona pomagala oprostili su se od Ene.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene