Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

nevrijeme nakon vrućina

Tuča veličine oraha pogodila Karlovac: Nad gradom sijevaju munje, kupališta se ispraznila u tren oka

Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 3
Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 3 Radio Mrežnica
Aktualno Galerija Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 3 Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 3 Foto: Radio Mrežnica Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 2 Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 2 Foto: Radio Mrežnica +0 Tuča veličine oraha u Karlovcu (Foto: Radio Mrežnica) - 1 Galerija 1/3 >>
U subotu poslijepodne je u Karlovcu pala tuča veličine oraha praćena grmljavinom.

Nad karlovačkim područjem se u subotu spustila tuča veličine oraha, zbog čega su se brzo ispraznila kupališta uz Kupu, javlja Radio Mrežnica. Kako piše taj portal, gromovi, za sada, udaraju samo nad Karlovcem.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

Državni hidrometeorološki zavod javlja da pljuskova i grmljavine u Hrvatskoj može biti i u nedjelju. Pljuskova i grmljavine može biti već prijepodne, a osobito u drugom dijelu dana kada je moguće i jače grmljavinsko nevrijeme.

U Dalmaciji će u nedjelju prevladavati sunčano, a poneki pljusak moguć je prema kraju dana, izglednije na sjevernom dijelu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene