Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjena vremena

Kaos zbog naglog nevremena: "Trajalo je tek minutu, ali sve je diglo u zrak. Iščupan je prometni znak, suncobran je letio 20 metara"

Nevrijeme pored Vrbovca
Nevrijeme pored Vrbovca Foto: DNEVNIK.hr
Hrvatsku je zadesila nagla promjena vremena. Diljem zemlje zapuhao je jak vjetar, a kiši se povremeno pridružila tuča. Čitatelji su DNEVNIK.hr-u poslali fotografije porušenih prometnih znakova i ispričali kako je vjetar u samo jednu minutu izazvao pravi kaos.

Uglavnom vedro i mirno vrijeme diljem Hrvatske, zamjenili su kiša i jak vjetar. Čitatelj iz Dubrave pored Vrbovca nam je poslao fotografije na kojima se vidi kakav je kaos danas napravilo kratko, ali jako nevrijeme.

"Nevrijeme je trajalo tek minutu, no sve što je bilo vani je uspjelo dići u zrak. Suncobran je letio 20-ak metara, a koliko je nalet vjetra bio jak dokazuje i iščupani znak pored ceste", rekao je čitatelj za DNEVNIK.hr.

Nevrijeme pored Vrbovca Nevrijeme pored Vrbovca Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Kiša i vjetar u Zagrebu VREMENSKA PROGNOZA Nova promjena vremena pred vratima: Nakon kiše i jakog vjetra meteorolog otkriva kad nam se vraća sunce

Nevrijeme je pogodilo i Međimurje gdje je uz jaku kišu padala i tuča. Portal Međimurje.hr također je objavio fotografije čitatelja. Javili su im se iz Knezovca, Okruglog Vrha, Lopatinca, Dragoslavca, Zasadbrega... 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene