Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena prijava

Zaradio kaznenu prijavu: Muškarac (30) na društvenim mrežama prijetio članu Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đurđevačka policija je po dovršetku kriminalističke istrage podignula kaznenu prijavu protiv 30-godišnjaka sa šireg đurđevačkog područja, osumnjičenog za prijetnju jednom članu Vlade, priopćila je u nedjelju Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 30-godišnji muškarac "u četvrtak, 16. prosinca, na društvenoj mreži objavio prijeteći sadržaj na štetu jednog člana Vlade Republike Hrvatske, s namjerom da kod njega prouzroči strah za njegov život", navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, protiv 30-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dodaju iz PU koprivničko-križevačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene