Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nagrade i za 2. i 3. mjesto

Traži se najbolji hrvatski radnik koji se ističe po radnoj etici i velikom srcu: Dobit će 100.000 kuna u gotovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvrtu godinu zaredom bira se najbolji hrvatski radnik. Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu.

Najbolji hrvatski radnik dobit će 100.000 kuna, a postoje nagrade i za drugo te treće mjesto u iznosu od 10.000 i 5000 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Prijave za najbolje radnike ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenog. Prošlogodišnja dobitnica bila je djelatnica Tiska Ivanka Pole. Izbor organiziraju tvrtke Mazars i Tim Kabel s Udrugom Partner te zakladom Rhema u sklopu društveno odgovornog projekta Mali svjetionik.

Organizatori ističu da se traže zaposlenici koji se ističu po radnoj etici i velikom srcu. Unazad tri godine organizatori su nagradili najbolje s 285.000 kuna, a lani su za nagradu Mali svjetionik stigle čak 572 prijave i poslano 8909 glasova za izbor najboljeg zaposlenika, piše Poslovni.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene