Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Naletio na pješakinju i pobjegao, ona se bori za život: Policija objavila traži vozača Opela

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija moli za pomoć građane koji su svjedočili prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Zagrebu. Vozač je automobilom naletio na pješakinju, teško je ozlijedio, a onda se udaljio s mjesta nesreće.

Jučer, 11. svibnja oko 14:40 sati u Zagrebu na raskrižju Ulice Rudolfa Kolaka i Grižanske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač osobnog automobila marke Opel Astra, crvene boje, nepoznatih registarskih oznaka i pješakinja.

Pročitajte i ovo Nalet tramvaja na pješakinju u Draškovićevoj brutalan napad Nalet na pješakinju završio nasiljem: "Vozačici tramvaja napadač je slomio ruku, uspjela je pobjeći u kabinu..."

Nakon događaja vozač automobila se udaljio s mjesta prometne nesreće, a pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Jastrebarskog Teška prometna nesreća: Mladić automobilom naletio na rubni kamen i sletio s ceste

"Ovim putem također savjetujemo vozača da se javi u službene prostorije I. postaje prometne policije Zagreb u Heinzelovoj ulici 98", poručili su iz PU Zagrebačke i pozvali svjedoke događaja da ih kontaktiraju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene