Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Havarija u Dalmaciji

Trajekt na Hvaru zabio se u obalu, ozlijeđeno dvoje ljudi: "Prvo je udario u rivu, odbio se, a potom se nasukao na obalu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt Ston se nasukao na obalu! Najmanje dvoje ljudi je ozlijeđeno!

Jadrolinijin trajekt Ston doživio je havariju u luci Sućuraj na Hvaru. Na redovnoj liniji Drvenik - Sućuraj trajekt se nasukao prilikom uplovljavanja u luku.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Ilustracija Teške riječi Milanović se obrušio na Plenkovića: "Brodogradnja propada, a njega zanimaju samo poslovi iz kojih se pune crni HDZ-ovi fondovi"

Glasnogovornica Jadronilije Jelena Ivulić kazala je da se nesreća dogodila oko 12:35 te da još nije poznato zašto se brod nasukao. 

Prema prvim informacijama, dvije osobe su lakše ozlijeđene, a svi putnici i vozila su iskrcani s broda. Kako kaže Ivulić, nije došlo do prodora mora niti većih oštećenja broda nakon udara u rivu. Dodala je i da su u tijeku stadardne procedure propisane za ovakve nesreće, a brod se pregledava.

Dalmacija Danas neslužbeno doznaje da jedna osoba ima ozljedu nosa, a jedna je zadobila ogrebotine po leđima. 

Aktualno Nove optužbe na račun hrvatske policije: "Specijalci ih mlatili i pucali iznad njih" Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 2 Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 2 Foto: 24ur +0 Policajac u šumi (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Nove optužbe na račun hrvatske policije: "Specijalci ih mlatili i pucali iznad njih" 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene