Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte u Tragovima

Bivšem dragovoljcu se izgubio svaki trag, no istražitelji su znali tko ima odgovore na sva pitanja

Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zbog brutalnog ubojstva ubojica je zaradio nadimak slavonski mesar (Foto: Dnevnik.hr) - 9 Galerija 1/3 >>
Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o istrazi o mogućem samoubojstvu umirovljenika čiji je rasplet šokirao Slavonski Brod.

Bivšem dragovoljcu Hrvatske vojske i umirovljeniku Stanislavu Družanskom u veljači 2013. izgubio se svaki trag i nitko od obitelji i prijatelja s njim nije mogao stupiti u kontakt.

Pročitajte i ovo Stravična priča o dva povezana nestanka u razmaku od deset godina (Foto: Dnevnik.hr) - 9 Ekskluzivna ispovijest ucjenjivača Mislio je da se izvukao. A onda je policiju nazvao njegov sin...: Šokantni detalji zločina u okolici Zagreba Tragovi donose priču o dva misteriozna nestanka (Foto: Dnevnik.hr) Pogledajte u "Tragovima" Priča o dva misteriozna nestanka koje će riješiti telefonski poziv s drugog kraja svijeta

Na telefon nije bio dostupan, a zbog bolesti je Stanislav često padao u depresiju pa su bližnji počeli brinuti da nije dignuo ruku na sebe. Nitko od prijatelja i poznanika nije ga vidio pa je obitelj odlučila nestanak prijaviti policiji.

Policija je odmah obavila razgovor s osobom koja je raspolagala s najviše informacija o nestalom, mladim podstanarom koji je dijelio dom sa Stanislavom.

Unatoč tvrdnjama podstanara da je Stanislav na psihijatrijskom liječenju u bolnici, policijski istražitelji utvrdili su da Stanislav nije stigao u bolnicu. Istovremeno su u kući nestalog pronađeni obilni tragovi krvi.

Od činjenice da se možda radi o samoubojstvu umirovljenika, policija je zaključila da bi se moglo raditi o ubojstvu, no trebalo je dokazati je li uistinu riječ o krvi nestaloga. Istražitelji su odmah znali kako je jedina osoba koja zna odgovore koji će razjasniti misteriozni nestanak upravo njegov podstanar.

Gledatelji 'Tragova' večeras će po prvi put vidjeti autentične snimke davanja iskaza osumnjičenika i reakcije bližnjih te ispovijesti obitelji, prijatelja i poznanika nestalog umirovljenika, kao i policijskih istražitelja koji su bili uključeni u cijeli slučaj.

''Kad se stvarno otkrilo što se je dogodilo s nestalim, nema niti jednog medija u Hrvatskoj, novine, radio i televizija i tako dalje, da nisu o tome pisali i izvjestili. Znači Slavonski Brod je ponovno došao na crnu listu'', rekao je novinar Franjo Lepan.

Ne propustite 'Tragove' koji donose stravičnu priču o umirovljeniku kojem se izgubio svaki trag i misterioznom mladom podstanaru koji skriva tajnu njegova nestanka, večeras u 22:30 na Novoj TV!

Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene