Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijesti obitelji i prijatelja

"Tragovi" donose stravičnu priču o nestaloj djevojci i okrvavljenom muškarcu koji je izbezumljen lutao šumom

Tragovi otkrivaju vezu nestale djevojke i njezina očuha (Foto: Dnevnik.hr)
Tragovi otkrivaju vezu nestale djevojke i njezina očuha (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tragovi otkrivaju vezu nestale djevojke i njezina očuha (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi priču o zločinu koji povezuje nestalu djevojku i zakrvavljenog muškarca pronađenog u šumi.

Dvadesettrogodišnja Tihana Jandroković nestala je nakon smjene na poslu, a obitelji je rekla da će se naći s kolegicom s posla. Otac je prijavio njezin nestanak nakon što mu se nije javljala, a poziv koji mu je stigao nakon nekog vremena s Tihaninog mobitela pamtit će cijeloga života.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 77 godina kasnije Pogledajte slike: Misom na Udbini komemorirane žrtve blajburške tragedije Slika nije dostupna ZAVRŠILI NA SUDU 16-godišnjakinja u Podravini bjesnila na očuha: "Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, treba ti sat i pol da kupiš kruha"

Tragajući za mladom 23-godišnjakinjom, policijska patrola naišla je na izbezumljenog starijeg muškarca umrljanog krvlju, koji je istražiteljima odlučio ispričati što se zapravo dogodilo u šumi samo nekoliko sati ranije.

Stravičan rasplet situacije zaprepastio je sve, a klupko Tihaninog nestanka tada se počelo odmotavati. Stariji čovjek pronađen u šumi bio je Tihanin očuh, istovremeno i dugogodišnji ljubavnik, s kojim se na dan nestanka odlučila naći.

Članovi Tihanine obitelji prvi puta su pred kamerama progovorili o bivšem suprugu i očuhu. ''Bile su korice od Biblije izrezane i u tim koricama, otvorite prvu stranicu, bio je oblik pištolja, onako izrezano unutra, i tu je stajao pištolj na njegovom noćnom ormariću. Ja ne znam, uvijek se nekkoga bojao ili je mislio nekoga ubiti. Uvijek se nekoga bojao'', ispričala je njegova bivša supruga.

Večerašnji "Tragovi" ekskluzivno donose ispovijesti Tihanine obitelji i prijatelja, a svoje viđenje slučaja ispričat će i policijski inspektori i službenici koji su radili na slučaju.

Ne propustite 'Tragove' koji donose stravičnu priču o ljubavnom labirintu koji je zaprepastio Hrvatsku, večeras od 22:25 na Novoj TV!

Propuštene epizode 'Tragova' pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene