Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRADALE DVIJE OSOBE

Svjedokinja tragedije u Zaprešiću za DNEVNIK.hr: "Nismo osjetili udarac, čula sam kako govore da jedan čovjek još ima puls..."

Željeznička nesreća u Zaprešiću (Foto: Klara Grisfelder)
Željeznička nesreća u Zaprešiću (Foto: Klara Grisfelder) Klara Grisfelder
Aktualno Galerija Željeznička nesreća u Zaprešiću (Foto: Klara Grisfelder) Željeznička nesreća u Zaprešiću (Foto: Klara Grisfelder) Foto: Klara Grisfelder +0 Željeznička nesreća u Zaprešiću (Foto: Klara Grisfelder) Galerija 1/2 >>
Još jedna nesreća dogodila se na zagrebačkom području, opet, nažalost, sa smrtnim posljedicama.

U Zaprešiću je, na Savskoj cesti, u petak oko 21:00 sat vlak naletio na dvije osobe koje su smrtno stradale.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Iz zagrebačke policije za DNEVNIK.hr kazali su kako očevid još uvijek traje te da će po njegovu dovršetku biti poznato više detalja.

Nije poznato jesu li osobe hodale po pruzi ili su pokušale preći preko nje. Do naleta je došlo kad su se mimoilazila dva vlaka, brzi i regionalni.

Nesreći je svjedočila naša čitateljica Klara Grisfelder, koja je bila u jednom vlaku.

"Naš vlak, koji je išao u smjeru Savske, naglo se, u par metara zaustavio, a malo prije toga je brzi vlak projurio u smjeru Zagreba. Mi nismo osjetili udarac, vjerojatno ih je drugi vlak udario i prebacio na našu prugu.

Stajali smo nekih 10 minuta dok čovjek na razglasu nije rekao da možemo van. Dok smo izlazili, samo sam čula da jedan čovjek kojeg je vlak udario ima puls. Morali smo ići pješice prema stanici Zaprešić - Savska, koja je udaljena otprilike 200 metara.

Hitna pomoć je stvarno brzo stigla, a nakon toga nisam ništa vidjela jer smo već bili na stanici", kazala je ona za DNEVNIK.hr. Sve se dogodilo između 20:45 i 21 sat.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene