Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toni Katić

Hrvat s njemačkom adresom odradio sastanak kod Petrova: 'Sad je na njima red'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toni Katić privukao je pozornost javnosti pa i Mosta svojom objavom na Facebooku.

U 16 sati u Banskim dvorima sastao se potpredsjednik Vlade Božo Petrov i Hrvat s njemačkom adresom Toni Katić koji je pozornost javnosti privukao kada je objavio fotografiju dokumentacije potrebne da se do dozvole dođe u Njemačkoj i u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Nakon njegove objave oglasio se Most i 20 danas kasnije održavo sastanak na koji ga je pozvao Petrov.

Kako nam je rekao gospodin Katić, za sastanak je pripremio prezentaciju, a glavne teme su građevinska dozvola, investicije u HR, krediti u HR i EU fondovi. Upravo te četiri točke na sastanku je predstavio te kazao kako je samim sastankom 'relativno zadovoljan'.

'Sad je na njima red', rekao je gospodin Katić nakon sastanka i dodao kako su mu poručili da će ga opet zvati na sastanak.

Navodno je rečeno i kako bi se nešto trebalo pokrenuti u narednih pola godine.

Kada je pozvan na sastanak, Katić je rekao da se nada da će se uskoro moći razgovarati o dobrim stvarima koje će proizaći iz ove cijele priče, a kako će na njegove ideje reagirati potpredsjednik Vlade znat će se nakon sastanka.

U međuvremenu Katić je na Facebooku pokrenuo inicijativu Moj prijedlog za bolju Hrvatsku i pozvao sve koji to žele da napišu ideje koje on može iznijeti na sastanku.

U nastavku je objava s kojom je sve počelo:

 

[Prijedlog za bolju/jednostavniju HRVATSKU] Poštovana gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, poštovani g. Tihomir Orešković...

Posted by Toni Katic on Monday, 7 March 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene