Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istaknuo je da će konačni rezultati, konačna ocjena o tome je li nova Vlada uspjela u svom poslu ili nije, pokazati koliko su u novoj vlasti moćni.


Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odgovorio je u utorak na nagađanja u javnosti tko će u Vladi imati veću moć, premijer ili stranački prvaci kao potpredsjednici Vlade, naglasivši da će, nakon premijera, najmoćnije osobe biti oni najodgovorniji i najspremniji za timski rad, jer nova vlast ima puno više odgovornosti nego moći.

Vezani članci Mislav Bago u studiju Dnevnika Nove TV - 3 Analiza Mislava Bage: "Sumnjam da će Plenkoviću proći zabrana rada nedjeljom, a ako obeća i ovo onda znači da je gusto" Kamere uhvatile Beroša i Božinovića u razgovoru o premijeru - 1 Beroš i Božinović zaboravili isključiti mikrofone, poslušajte razgovor prije sastanka s premijerom: "Nije ti on sretan kad dovodiš..."

"Posljednjih dana špekulira se o tome tko će imati veću moć u Vladi, premijer ili stranački prvaci kao potpredsjednici Vlade. Mislim da će, nakon premijera koji ima i najveću odgovornost, najmoćnije osobe u Vladi biti oni koji budu najodgovorniji prema zadaći koju smo postavili ispred sebe i oni koji budu najspremniji na timski rad u provođenju zajedničke politike", poručio je Karamarko na svom Facebook profilu.

Istaknuo je da će konačni rezultati, konačna ocjena o tome je li nova Vlada uspjela u svom poslu ili nije, pokazati koliko su u novoj vlasti moćni.

"Mi sad imamo puno više odgovornosti nego moći", zaključio je Karamarko. (Hina)

 

[ODGOVORNI LJUDI SU MOĆNI] Posljednjih dana špekulira se o tome tko će imati veću moć u Vladi, premijer ili stranački...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, January 12, 2016