Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar na Facebooku

Karamarko: Sramota je što službeni predstavnici RH nisu bili s narodom u Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je u nedjelju da je "sramota" da nijedan predstavnik službene vlasti Hrvatske nije bio uz hrvatski narod, koji je u subotu tijekom posjeta pape Franje Sarajevu ponovno iskazao privrženost Katoličkoj crkvi.

"Prema popisu stanovništva iz 2011. godine 86 posto Hrvata izjašnjava se katolicima. Jučer je poglavar Katoličke crkve, papa Franjo, posjetio susjednu Bosnu i Hercegovinu gdje ga je dočekalo preko 60.000 ljudi, među kojima najviše Hrvata, katolika. Bio je to jedan od središnjih događaja u svijetu tog dana. Imao je i veliku političku važnost. I dok je hrvatski narod ponovno iskazao privrženost Katoličkoj crkvi, aktualna hrvatska vlast ponovno je iskazala potpunu otuđenost od vlastitog naroda.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Mobitel u ruci Nepravomoćno Na Facebooku vrijeđao policiju, pa dobio kaznu: "Ma daj, oni su idioti"

Niti jedan jedini predstavnik službene hrvatske vlasti nije se udostojio doći u Sarajevo i biti uz svoj narod. Što reći nego, sramota", stoji, kako je priopćeno iz HDZ-a, u komentaru na Facebook profilu Tomislava Karamarka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene