Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki dan se čuje s Petrovom

Karamarko o mogućnosti novih izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da problema u komunikaciji između HDZ-a i MOST-a nema, tvrdi i u četvrtak Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade.

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko objasnio je zašto su odgodili ono što je bilo nazvano kriznim sastankom Domoljubne koalicije. Ustvrdio je kako sudionicu nisu stigli na vrijeme pa su odlučili prebaciti sastanak na sutra.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Karamarko je rekao kako 'novi izbori nisu opcija' te dodao 'da sve ide svojim tijekom'.

Unatoč sve glasnijim šuškanjima da su problemi među vladajućim snagama sve veći, Karamarko tvrdi kako nema nikakvih nepremostivih problema. 'Sve što smo pregovarali s Mostom smo i dogovorili, bilo je spornih pitanja, ali riješili smo ih i rješavat ćemo ih i dalje', rekao je šef HDZ-a i dodao kako su on i Božo Petrov u svakodnevnoj komunikaciji.

'Zašto mislite da smo svi isti, da smo svi klonirani, da smo svi roboti? Da nemamo svoje poglede da određene probleme? Bitno je da se na kraju sve dogovorimo, a dogovorili smo sve do sad', rekao je Karamarko.

U vezi HDZ-ovog kandidata za ministra branitelja, Karamarko je još jednom ponovio kako će to apsolutno biti Milijan Brkić.

Upitan o onih famoznih 1.000 eura po novorođenčetu, Karamarko je rekao kako je u proračunu za tu svrhu spremno 100 milijuna kuna. 'Samo se moramo dogovoriti od kojeg datuma to vrijedi. Računajte kad će vam se rađati djeca. No prije svega treba otvarati radna mjesta, 1.000 eura može dobro doći, ali treba osigurati radna mjesta', rekao je šef HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene