Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenoj mreži

Karamarko opleo po Manoliću uoči njegova 101. rođendana: "Drug Josip nije običan Hrvat, starac. Bistar je, ambiciozan sufler i kreator hrvatske političke zbilje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko napisao je poduži post na društvenim mrežama. Kako navodi, Josip Manolić u ponedjeljak slavi svoj 101. rođendan, a radi se o osobi koja nije "običan" Hrvat i starac.

Tomislav Karamarko na društvenim je mrežama podsjetio da Josip Manolić u ponedjeljak, 22. ožujka, slavi 101. rođendan.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Kako je napisao, Manolić je u kategoriji najstarijih Hrvata koji pamte puno toga. Ističe mladenačku crvenu ilegalu, "partizanštinu", stvaranje neovisne Hrvatske...

Post Tomislava Karamarka na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Drug Josip Manolić 22. ožujka slavi svoj 101. rođendan. Lijep broj godina, koje ga svrstavaju u kategoriju - najstariji Hrvati. No, on nije 'običan' Hrvat, starac. Živahan je, bistar i ambiciozan sufler i kreator hrvatske političke zbilje. Da je tomu tako, vidljivo je u tjedniku kojem je dao rođendanski intervju. Ima tu koječega, ali i stavova koji govore o tome za kakvu Hrvatsku se još bori. On ima svoje političke preferencije i čvrste saveznike u hrvatskoj crvenoj buržoaziji i njihovu kapitalu", navodi Karamarko.

"Istim tim odabranicima mediji su na dispoziciji kad god je to potrebno – bilo da treba po nekom 'udariti' ili nekom pjevati ode i laude. Savez je logičan jer 90-ih su neki dobili kapital, a neki metak (Barešić, Parađik, Kraljević, Pavlović...). Sve je to netko s nekim dogovorio. A naš borbeni maratonac ne posustaje ni u svom počasnom krugu!", dodaje u svojem postu.

"Crvena nit neprekinuta i dominantna"

"Svega je stalo u tih 101 godinu – od mladenačke crvene ilegale, partizanštine, poslijeratne jugoboljševičke kreative do 90-ih i stvaranja neovisne i demokratske Hrvatske. No crvena nit je neprekinuta i dominantna. Danas je Hrvatska premrežena tim crvenim nitima. Živimo u zemlji u kojoj nije kažnjen niti jedan od bezbrojnih komunističkih zločina", napisao je Karamarko.

"U ovoj zemlji nije poželjno problematizirati lik i djelo mega zločinca Tita. Ovo je zemlja iseljenika koja statira u EU i nikad nije iskreno prihvatila ništa pozitivnog od nje. Pa niti ideju lustracije. Svjedočimo devastaciji vrijednosti domovinskog obrambenog rata i podcjenjivanju branitelja i cijelog naroda kroz suptilno razumijevanje emocija četničkih pobunjenika", napisao je Karamarko.

"Da, drug Manolić može u veselju proslaviti rođendan! Jer on je potencijalni pobjednik i trenutna Hrvatska mu je podnošljiva. U onim nekim 'zlatnim vremenima' kolege slavljenika dobro su se snalazili na blajburškom krvavom piru ili stazama bjelovarske šume. Vjerujem da ćemo dočekati intervju i za njegov 102. rođendan. I nije on kriv ni za što jer pojam krivice u Hrvatskoj je relativan", zaključio je Tomislav Karamarko u podužem postu na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene