Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Tomislav Karamarko

'Gospodin Orešković više ne uživa naše povjerenje, nakon ovoga što je izveo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon premijera Oreškovića, javnosti se obratio i Tomislav Karamarko. Tražio je da premijer odstupi jer više nema povjerenje HDZ-a.

17:54 - 'Nemojte brinuti. Poslovi se još uvijek odrađuju', poručio je Karamarko upitan  kako misli prikupiti većinu u Saboru ako to nije mogao niti netom poslije izbora.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

17:53 - 'Most se nije pokazao vjerodostojnim partnerom. Puno puta sam rekao Petrovu: Ajmo surađivati, ali bez grča u želucu', rekao je Karamarko.

17:52 - Karamarko kaže da bi bilo dobro da Orešković odstupi s mjesta premijera.

17:49 - Karamarko kaže da je HDZ uložio mnogo truda da održi partnerstvo s Mostom. Napominje kako je u posljednjih par tjedana i na njega osobno izvršena velika 'haranga'.

17:45 - 'Sukus svega je da gospodin Orešković traži ostavku Petrova i mene. Priznajem da sam začuđen što je to došlo danas nakon što sam dobio njegovu podršku', rekao je Karamarko. Osvrnuo se na dobre gospodarske trendove u gospodarstvu te ga stoga još više začuđuje traženje ostavke.

Napominje kako bi premijer trebao objasniti javnosti zašto je sastanak u SOA-i bio važniji od sjednice Vlade.

Ostavku ne možemo prihvatiti. 'Mi smo najjača hrvatska stranka', podsjetio je kako je za Domoljubnu kolaiciji glasovalo 800.000 ljudi, a za Oreškovića samo 76 i to onih u Saboru.

'Gospodin Orešković više ne uživa naše povjerenje, nakon ovoga što je izveo', rekao je Karamarko.

16:50 - Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko sazvao je pressicu u 17:30 sati u stranačkim prostorijama HDZ-a na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma.

Podsjetimo, premijer Tihomir Orešković pozvao je na ostavku Tomislava Karamarka i Božu Petrova, nakon što je jasno poručio kako on sam nema namjeru odstupiti.

Karamarkovu pressicu pratite na portalu Dnevnik.hr te u programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene