Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ali već na ljeto...

Tomašević izrazio žaljenje zbog toga što grad nije organizirao doček: Za sve okrivio nesporazum u komunikaciji

Tomislav Tomašević izrazio je žaljenje zbog toga što u Zagrebu nije organiziran doček zlatne vaterpolske reprezentacije. Naglasio je kako je uzrok neorganiziranja nesporazum u komunikaciji.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio je u utorak kako mu je žao što nije bilo organiziranog dočeka vaterpolista u Zagrebu i poručio kako se to više neće ponoviti, a nada se kako će svečani doček vaterpolistima biti organiziran nakon idućih Olimpijskih igara.

Tomašević je na konferenciji za novinare rekao kako je u vezi dočeka vaterpolista došlo do problema u komunikaciji s resornim ministarstvom i sportskim savezom s kojima se dočeci zajedno organiziraju.

Pročitajte i ovo Aleksej i Oleg Navaljni Poznat vlastima Rusija izdala tjeralicu za bratom Alekseja Navaljnog

“Da sam znao da postoji bilo kakva želja vaterpolista da imaju doček na Trgu, naravno da bi se on dogodio. Sami ili s Vladom", kazao je.

Podsjetivši kako je dosad praksa bila da dočeke organiziraju Vlada i Grad Zagreb, ustvrdio je da ovoga puta nije bilo nikakve pisane komunikacije prema gradskoj upravi.

Navodno je bila neka komunikacija telefonom na nekim nižim operativnim razinama, no to nije došlo do nas, rekao je Tomašević poručivši kako očekuje da resorno ministarstvo komunicira s nacionalnim sportskim savezima i Gradom.

Pročitajte i ovo Milan u smogu veliko zagađenje zraka VIDEO Uzbuna u susjedstvu: Uvedena djelomična zabrana dizelskih vozila, ali to nije sve

"Zašto Vlada nije organizirala skup na Trgu? Što, ne bi dobili dozvolu od Grada? Žao mi je što se to dogodilo, očito je da su vaterpolisti to očekivali, naravno da su to i zaslužili”, kaže Tomašević.

Gradonačelnik je u ponedjeljak pozvao vaterpoliste na prijem gdje im je uručio medalje Grada Zagreba, no nisu bili pozvani mediji.

“Vidjeli smo da je premijer zvao medije na prijem, da smo to znali, zvali bi i mi. Jednostavno je bila procjena da je to primjereno”, rekao je.

Pročitajte i ovo Prvo sučeljavanje u Demontaži televizijska debata VIDEO Set brzih pitanja u Demontaži Nove TV: Neki odgovori mogli bi vas iznenaditi

Također je istaknuo kako je zadaća gradske uprave riješiti tešku situaciju s vaterpolom u Zagrebu jer nijedan reprezentativac trenutno ne igra u nekom zagrebačkom klubu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene