Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog prosvjeda u Varšavskoj

Tomašević i Celakoski kažnjeni sa po 10.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zelene akcije Tomislav Tomašević i koordinator Prava na grad Teodor Celakoski nepravomoćno su danas osuđeni na zagrebačkom Prekršajnom sudu na novčanu kaznu svaki po 10.000 kuna.

Tomašević i Celakoski kažnjeni su zbog kršenja zakona o javnom okupljanju kad su organizirali prosvjed protiv izgradnje rampe u Varšavskoj ulici, izvijestio je Tomašević.

Tomašević i Celakoski najavili su da će se žaliti na tu presudu Prekršajnog suda.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Odgovor Ustavnom sudu Tomašević: "Odluka Ustavnog suda je protuustavna" Klizište na Pantovčaku - 1 Aktivirano prije mjesec dana Klizište na Pantovčaku opasno prijeti okolnim kućama: Tomašević objasnio u čemu je problem

Prekršajni postupak pokrenula je Policijska uprava zagrebačka tvrdeći da su Celakoski i Tomašević protuzakonito organizirali prosvjed 19. srpnja prošle godine ispred zagrebačke Gradske skupštine u Ulici sv. Ćirila i Metoda te na križanju Gundulićeve i Masarykove ulice.

Na Prekršajnom sudu održano je danas posljednje ročište u tom prekršajnom postupku. Presudu je donijela sutkinja Vlatkica Jurić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene