Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio je u nedjelju kako su današnje dojave o podmetnutim bombama u više trgovačkih centara već treći put u zadnje vrijeme pa očekuje da se, ako se pokažu lažnim, utvrdi počinitelj, a o svemu će se detaljno očitovati PUZ.


"Tu je riječ o nizu lokacija gdje su došle dojave o podmetnutoj bombi koje se sada provjeravaju, i to treći put u zadnje vrijeme, nakon dojava u Areni i Avenue Mallu", izjavio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i dodao da će se policija detaljno očitovati o tim dojavama priopćenjem.

Tomašević od policije očekuje da utvrdi - ako se pokaže da su dojave lažne, tko je počinitelj jer je to kazneno djelo. Građane se uznemirava i bilo bi dobro da se počinitelja drastično kazni, a za to su predviđene visoke kazne i zatvor, dodao je.

Podsjetio je da su zadnja dva puta dojave bile lažne, a za detaljne informacije o današnjoj istrazi uputio je na policiju.

Tomislav Tomašević "Ovakav sustav odvajanja otpada jeftiniji je za građane": Tomašević obećao kredite za gradnju smetlarnika

Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević potaknuo zanimljivu raspravu nakon svečane prigode u kojoj se pojavio

Građani se ne trebaju bojati, ali bilo bi dobro da se počinitelji privedu, istaknuo je.

Tomašević je rekao da je informaciju o dojavama o podmetnutim bombama dobio od načelnika Policijske uprave zagrebačke s kojim je u kontaktu od jučerašnje prometne nesreće na Držićevoj gdje je alkoholizirani vozač udario u tramvajsku nadstrešnicu i ozlijedio nekoliko ljudi, među kojima i dijete.

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju