Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREGLED JE DOVRŠEN

VIDEO/FOTO Nakon višesatne drame u Zagrebu policija potvrdila: "Dojava o bombi je bila lažna"

Aktualno Galerija Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Foto: DNEVNIK.hr Zbog dojave o bombi evakuiran Avenue Mall Zbog dojave o bombi evakuiran Avenue Mall Foto: Karla Trstenjak/DNEVNIK.hr Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Foto: DNEVNIK.hr +0 Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Galerija 1/4 >>
Nakon dojave o eksplozivnoj napravi u trgovačkom centru Avenue Mall policija je izašla na teren. Nakon pregleda utvrđeno je da je dojava bila lažna, potvrdili su nam iz policije.

"Oko 13:45 dobili smo dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u Avenue Mallu. Policijsko postupanje je i dalje u tijeku i utvrđujemo sve okolnosti", potvrdili su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

Kako javlja reporterka Dnevnika Nove TV Karla Trstenjak na teren je stigao i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet.

Dojava o podmetnutoj bombi u Avenue Mallu Zbog dojave o bombi evakuiran Avenue Mall (Foto: Karla Trstenjak/DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Evakuiran Arena Centar SVE PREGLEDANO VIDEO/FOTO Dojava o bombi je bila lažna. Tomašević nakon evakuacije Arena Centra: "Očekujem od policije da nađe tu budalu"

Podsjetimo, prije gotovo mjesec dana zbog dojave o bombi evakuiran je Arena Centar na zagrebačkom Laništu, a nakon pretrage utvrđeno je da je dojava bila lažna.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević tada je rekao da očekuje "od policije da nađe i kazni tu budalu koja pleše po živcima građana".

Iz policije su za DNEVNIK.hr potvrdili da je pregled Avenue Malla završio oko 16:15 sati te da je dojava o bombi bila lažna.

"Policijski službenici će provesti kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja", izvijestili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene