Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirely Holy rekla je da je istina da je na njezinog bivšeg pomoćnika Radimir Čačić vršio pritisak.


Saborska zastupnica SDP-a potvrdila je i kako je točno što je njezin bivši pomoćnik, dok je bila ministrica zaštite okoliša i prirode, Davor Škrlec iznio u tjedniku Globus. ‘Činjenica je da je Čačić vršio pritisak na mene i Škrleca da se Jambrača postavi na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša’, rekla je Holy.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan se slomila pod pritiskom i priznala na kakvim je mukama: "Teško je. Preživljavamo'' Slika nije dostupna VIDEO Neočekivani zaokret: Kako je Mirela Holy spasila SDP i Čačića

Osim toga potvrdila je i autentičnost mailova kojima je od nje traženo da se na mjesto zamjenika direktora Fonda za okoliš postavi Josipa Jambrača iz HNS-a koji za to nema potrebne kvalifikacije. Napomenula je da to nisu mailovi od prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića već od šefice njegova kabineta.

>> Milanović: Postoje politička i rođačka imenovanja

‘Ja sam te mailove pročitala i mogla sam potvrditi autentičnost tih mailova’, rekla je Holy. Ispričala je da ju je kontaktirao novinar tjednika Forum kako bi joj pokazao dokumente i od nje zatražio potvrdu autentičnosti. Dodala je da nije vidjela članak u kojem taj tjednik sutra objavljuje te dokumente.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.