Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo drugo je apsolutno neprihvatljivo'

Milanović: Postoje politička i rođačka imenovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović komentirao je medijske optužbe na račun prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

Nakon sjednice Vlade novinari su pitali Milanovića za komentar na medijske optužbe da je Čačić vršio pritiske da se na mjesto zamjenika direktora Fonda za okoliš zaposli HNS-ovac Josip Jambrač.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

>> Milanović odgovarao tviterašima: Neću dopustiti da Čačić bude žrtva svog lošeg stila

'Postoje politička kadroviranja Vlade, Vlada ih je napravila danas barem 50, a postoje i pritisci koji su nezakoniti i nelegalni. Time ne kategoriziram ovaj slučaj jer nisam upoznat s njim, ali kad budem, sigurno neću bježati od vas, moram vidjeti o čemu se radi', rekao je Milanović.

'Samo preliminarno kažem da postoje politička imenovanja iz šire kadrovske baze, od ljudi koje stranka nudi i postoje rođačka imenovanja rođaka, supružnika, prijatelja. Ovo drugo je apsolutno neprihvatljivo, a ovo prvo prema visokim kriterijima je dio politike', dodao je Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene