Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turudićev izbor

Novi šef USKOK-a završio u fokusu javnosti kad je Mamić objavio njegovu fotku: "Ovaj proces nadrasta sve sposobnosti pojedinca"

Nije se dugo čekalo da glavni državni odvjetnik Ivan Turudić odabere privremenog šefa USKOK-a. A odabrao je Svena Miškovića. USKOK-ova tužitelja u čijim je rukama, između ostalog - predmet protiv Zdravka Mamića.

Sven Mišković novi je šef USKOK-a. Prvi je to potez Ivana Turudića.

"Ta je odluka velika čast i ukazano povjerenje i kao što smo iskazali na kolegiju, nastavljamo daljnju suradnju u predmetima koji su u tijeku i u budućnosti", rekao je Sven Mišković, V. D. ravnatelj USKOK-a.

Iako na novoj funkciji, Mišković će i dalje biti tužitelj u predmetu protiv Zdravka Mamića i drugih optuženika na osječkom Županijskom sudu.

U fokusu javnosti završio je kad je prije tri godine Mamić objavio fotografiju gdje Mišković ispija kave s osječkim sucima.

"Sven Mišković je sve ove godine u tom procesu u kojem puše sa svih strana. Ovaj predmet je takav da nadrasta i fizičke i mentalne sposobnosti pojedinca", poručio je odvjetnik Veljko Miljević.

Više pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene