Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obitelj pod prismotrom centra

Tko je mladić osumnjičen za trostruko ubojstvo? S majkom krao po crkvi, osuđen nakon što je pretukao brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doznajemo, ubojica koji je jučer hladnokrvno smaknuo tri muškarca u Splitu otprije je poznat policiji, a njegova obitelj nalazi se pod prismotrom Centra za socijalnu skrb.

Filip Zavadlav, 25-godišnji splitski pomorac šokirao je Hrvatsku nakon što je sinoć hladnokrvno ubio troje muškaraca u samom centru grada.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?" Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat

Kao motiv ovog čina spominje se osveta. Zavadlav je naime zadnjih mjeseci bio žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga koji je prema njima imao njegov brat.

Kako Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje, obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata osuđen je na 30 dana zatvora uvjetno s rokom kušnje od šest mjeseci. Kako doznajemo, Zavadlav je brata zbog čijeg je duga jučer navodno krenuo u pohod, šakom udario u glavu

Doznajemo i kako je u periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

Zavadlav je u osvetnički pohod jučer navodno krenuo zbog problema koje je imao zbog bratova duga dilerima, a mi doznajemo kako se njegov drugi brat trenutno nalazi u komuni za ovisnike u Crnoj Gori.

Splitska policija je potvrdila kako je uhićeni ubojica evidentiran kao počinitelj kaznenih djela prijetnje, imovinskih kaznenih djela, nasilja u obitelji.

Podsjetimo, policija je danas otkrila detalje stravičnog zločina u Splitu. U krvavom pohodu ispalio je 36 metaka, a policija ga je uhitila u jednom splitskom kafiću.

Društvenim mrežama krenule su se širiti zabrinjavajuće poruke podrške osumnjičenom ubojici, a iz policije poručuju kako uzimanje pravde u svoje ruke ne može biti odgovor na kriminal.

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo je još uvijek u policiji gdje će biti ispitan, a s njim će biti i branitelj po službenoj dužnosti. Nakon toga se vodi u pritvorsku jedinicu gdje čeka poziv iz ŽDO-a u Splitu. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene