Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov

Imenovanje novih ministara, svađe u Saboru, ćirilica u Vukovaru, napadi iz vlastitih redova stranke...

Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr)
Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Miro Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr) Nadu Murganić udarila kamera (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +2 Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/7 >>
Reporterka Nove TV Ivana Pezo Moskaljov podsjeća na događaje koji su obilježili tjedan.

Zaludila je svijet! Uostalom, tko se ne bi htio pomladiti ili s aplikacijom ostarjeti. U isto vrijeme - popularna, ali i noćna mora za privatnost.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković O aktualnim temama Plenković govorio o poreznoj reformi, komentirao i riječke bombaše: "Prijetnje su kontinuirane i ne treba ih podcjenjivati" Andrej Plenković u Dubrovniku, ilustracija - 4 Brojni problemi na jugu Plenković se hvalio u Dubrovniku, a u Cavtatu škola opasna za učenike: "Da ja gledam je li nekome curi krov?"

Špijunirali vas ili ne, sigurno je jedno - od starosti, za razliku od trendova, ne može se pobjeći. Premijer Andrej Plenković tipovao je na mladost. Danima mozgao, vagao - i napokon odlučio. Ovo su nove uzdanice u Banskim dvorima i premijerove akvizicije.

"Nikada niti u jednom trenutku baš nikome neću dopustiti da meni, mojoj Vladi lijepi etikete, epitete koji imaju veze sa korupcijom! Ali baš nikada!", izjavio je Plenković. Tjedan je svakako obilježilo premijerovo imenovanje novih ministara, a bivša ministrica Nada Murganić rastanak sa svojom donedavnom fukncijom podnijela je emotivno, ali damski.

''Bili su pritisci da je najbolje da ja odem. Nisam ljuta na premijera! Nasljednica će imati...“, izjavila je Murganić nakon čega ju je udarila kamera, a novinari su priskočili u pomoć. Šaljivo je prokomentirala da je i to jedan od razloga zašto govori doviđenja. Zatim se pristojno zahvalila, a svima u sustavu socijalne skrbi ispričala ako nije ispunila njihova očekivanja.  

Cijeli pregled tjedna možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene