Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na mjesnom groblju u Čepinu danas je pokopana 16-godišnja Martina Pirić, djevojka koja je izgubila bitku sa zloćudnom bolešću. Iscrpljena sedmomjesečnom mukotrpnom bitkom koja je potakla građane na velikodušnu pomoć, Martina je proteklu subotu preminula u obiteljskom domu.


Martinu je danas ispratilo više od tisuću ljudi. Školski prijatelji, rodbina i kolege sportaši s bijelim ružama otpratili su ju na vječni počinak. Imala je želje poput svake druge djevojke; završiti školu, trenirati odbojku, a jednog dana se i udati. Iz djevojačkog sanjarenja probudila su je tri zloćudna tumora. 

Vezani članci Slika nije dostupna Pogrebu Sai Babe nazočile stotine tisuća sljedbenika Slika nije dostupna Na pogrebu rasista jake mjere osiguranja

>> Martina Pirić izgubila je bitku za život

>> Martina otputovala u Padovu

>> Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

Suze mlade djevojke koja samo očajnički želi živjeti pokrenule su naciju. U borbi s opakom bolešću vidjela je da nije bila sama. Za liječenje u inozemstvu skupljen je novac i Martina je pošla u talijansku Padovu s novom nadom. 

No spasa nažalost nije bilo. Širenje opake bolesti više nisu mogli zaustaviti ni talijanski liječnici. Posljednje dane Martina je provela u obiteljskom domu. Majci je u subotu izdahnula na rukama.