Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Martina otputovala u Padovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martina Pirić, 16-godišnja djevojka oboljela od dva tumora sinoć je iz Čepina krenula na svoje do sada najneizvjesnije putovanje. S majkom Marijom sinoć je iza ponoći, s dva kovčega u ruci, otputovala u talijansku Sveučilišnu kliniku u Padovi, gdje će ju liječiti poznata hrvatska liječnica Nela Sršen.

Martina je prije pet mjeseci dobila karcinom na prsima. Izvađen je, a djevojka je upućena na kemoterapiju. Ali na prvom pregledu nakon terapije, utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je, ali nalazi nisu dobri. Jedinu joj nadu daje liječenje u inozemstvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslijednji pozdrav VIDEO: Tisuće ljudi ispratilo Martinu Pirić Slika nije dostupna Martinino će liječenje financirati HZZO?

>> Martina u ponedjeljak ili utorak u Padovi

>> Martinino će liječenje financirati HZZO?

>> Za Martinu prikupljeno više od 1,4 milijuna kuna

Nakon vapaja obitelji za pomoć, cijela se Hrvatska uključila u prikupljanje novčane pomoći za skupo liječenje. Do sada je prikupljeno milijun i 600 tisuća kuna. Martina je sinoć, zahvalivši se svim dobrim ljudima na pomoći i riječima utjehe, s puno optimizma krenula na put u bolju budućnost.

>> Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

>> Martina ide u Padovu kod dr. Nele Sršen

'To je naš put u spas, put u pobjedu i za nju i za mene, ali i za sve ljude koji su nam pomogli, koji su zaslužni za ovo. Kad ozdravimo i vratimo se kući, priredit ćemo veliku proslavu, pa tko god može neka nas posjeti', rekla je majka oboljele djevojke Marija Pirić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene