Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda u krevetu

ODŠTETA ZBOG SLOMLJENOG PENISA Mladić iz Splita dobio 50.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer iz Splita dobio 50 tisuća eura zbog očevog slomljenog penisa.

Prema nepravomoćnoj odluci splitskog Općinskog suda obitelji muškarca koji je tijekom seksa slomio penis, dodijeljena je odšteta i kamate u ukupnom iznosu od 50 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Odštete nakon bure: Ilustracija - 8 Divljanje vjetra U olujnom nevremenu stradali brojni automobili, odvjetnici savjetuju kako do odštete

Muškarac koji je tražio odštetu imao je od 2005. godine policu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vrijedila do 2025. godine. Bio je osiguran na iznos od oko osam tisuća eura za slučaj doživljenja i na 50 tisuća eura dopunskog osiguranja za slučaj trajnog invaliditeta.

Četiri godine nakon što je muškarac potpisao policu životnog osiguranja dogodila mu se nezgoda tijekom seksa u kojoj je slomio penis, pa je nakon liječenja od osiguravajuće kuće tražio odštetu. U međuvremenu je 2011. godine umro, a nakon ukupno deset godina parničenja sada je sud donio nepravomoćnu odluku da se treba njegovoj obitelji isplatiti odšteta od 25 tisuća eura, kao i zatezne kamate, pa je tako iznos porastao na 50 tisuća eura. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene