Da bismo premostili teške trenutke, nije dovoljno biti čvrst i uporan, ponekad se snaga krije u otvorenom srcu, spremnom da prihvati nečiju pomoć.


Vera je hrabra majka i baka, pokušava ostaviti iza sebe sva razočaranja koja joj je donio život, ona je heroj i srce kuće. Njena emocionalna veza prema kući je jako snažna. Kako je rođena u njoj, svaki kutak nosi poseban značaj.

Vezani članci Tia Šeri Malena Tia treba našu pomoć: Želi se kretati samostalno, a termin važne operacije sve je bliži Slika nije dostupna IZGLEDALO JE NEMOGUĆE Ova kuća u samo 4 dana postala dom dostojan deveteročlane obitelji

Ideja da joj se kuća renovira, učinila ju je emocionalnom budući da se većina soba ne koristi iz mnogih razloga. Nedostatak novca i svi ostali problemi u kući - vlaga, stari zidovi, jako star sustav grijanja i stari namještaj čine izgled kuće depresivnim.

Vera je bila zlostavljana od strane muža alkoholičara. Rastala se od njega, ali je ostala žrtvom njegove nasilne prirode do njegove smrti. Verina životna razočaranja nastavljaju se s gubitkom posla i ostaje nezaposlena majka troje djece.

Jedno od djece, Ivana oboljela je od depresije i preselila se kod majke nakon što je muž ostavio nju i njihovog sina. Vera nije imala izbora, već pomoći svom unuku i svojoj kćeri. S puno Verinog truda, Ivana počinje raditi i pomagati majci.

KAD JE ŽIVOT BORBA: 'Najvažnije mi je da su cure sretne - sada ćemo biti jače'

Ništa nije nemoguće za Veru dok god ona i njena obitelj žive u zajedništvu i harmoniji. Za Veru renoviranje kuće nije samo socijalna pomoć, već mir i sreća za nju i njenu obitelj.

Imajući to na umu Minea i tim radnika kreću u akciju. Ono što je izgledalo na očigled već viđeno za radnike nije bilo i jednostavno. Kuća stara 160 godina pokazala je koliko štete i problema nosi u sebi, a nepredviđeni radovi su radnicima zadali nebrojene muke.

Ostajanjem dugo u noć i neodustajanje je ono što se i vidi i osjeti na završnim radovima. Izjavom 'Sada imamo najljepšu kuću u ulici' Vera je rekla sve. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju