Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavka u Vladi

Orešković zahvalio Crnoji: 'Ime novog ministra znat će se idućih dana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tihomir Orešković komentirao je ostavku ministra branitelja Mije Crnoje.

Premijer Tihomir Orešković rekao je u četvrtak navečer da je prihvatio ostavku ministra branitelja Mije Crnoje te najavio da će se ime novog ministra znati idućih dana.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

"Danas je ministar Crnoja predao ostavku i ja sam je prihvatio. Zahvaljujem Crnoji kao branitelju koji se borio za Hrvatsku te svim braniteljima koji su nas oslobodili. Dat ću sve od sebe jer je meni to prebitno ministarstvo i uskoro ćemo naći novog čovjeka", rekao je premijer Orešković novinarima ispred Banskih dvora te je Crnoji poželio sve najbolje.

Orešković je istaknuo da je ministar Crnoja, kao branitelj, zavrijedio pažnju koju su mu dali ova dva dana te napomenuo da su u četvrtak zatražili i mišljenje od eksperata, koji su pregledali sve potrebne dokumente. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene