Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Teta Beti vratila novac, pošta je nagradila sa 7 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beti Čalić, odgajateljica iz vrtića u Splitu nagrađena je čekom od sedam tisuća kuna. Ček je dar Uprave glavne pošte jer je pronašla i vratila 70 tisuća kuna koje je izgubio poštar.

Ček od sedam tisuća kuna, točnije deset posto od 70 tisuća kuna Beti čalić je pronašla i pošteno vratila te dobila dar Uprave pošte. Nesretnom splitskom poštaru u naselju Kučine ispao je novac, ali imao je sreće, naišla je Beti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Ilustracija phishing kampanja Pošalju poruku pa ukradu novac! Policija upozorava: "Nikad ih ne otvarajte"

- Šok, nevjerica, gledam jesu prave, zafrkava li me netko ili je skrivena kamera, priča Beti. 

Nesretnom splitskom poštaru novac je ispao u naselju Kučine. Iako radi kao teta u vrtiću, za neveliku plaću, nije bilo dvojbe. Beti je novac vratila, a cijela situacija je i preplašila.

- Pa bilo me je strah, nikad toliko novca na hrpi nisam vidila, kad sam čula na radiju da je izgubio novac odmah sam odnijela vratiti, jedva sam čekala dati ga nekome, kaže Beti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene