Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beti Čalić, odgajateljica iz vrtića u Splitu nagrađena je čekom od sedam tisuća kuna. Ček je dar Uprave glavne pošte jer je pronašla i vratila 70 tisuća kuna koje je izgubio poštar.


Ček od sedam tisuća kuna, točnije deset posto od 70 tisuća kuna Beti čalić je pronašla i pošteno vratila te dobila dar Uprave pošte. Nesretnom splitskom poštaru u naselju Kučine ispao je novac, ali imao je sreće, naišla je Beti.

Vezani članci Nova hrvatska poštanska marka - Drvo svijeta - 1 Stari hrvatski mit o strukturi svemira širi se svijetom: ''Sve živo ovisi o dva gospodara i njihovoj ravnoteži'' Oružana pljačka pošte - 3 VIDEO/FOTO Oružana pljačka pošte kraj Zagreba: Policija ubrzo uhitila razbojnika

- Šok, nevjerica, gledam jesu prave, zafrkava li me netko ili je skrivena kamera, priča Beti. 

Nesretnom splitskom poštaru novac je ispao u naselju Kučine. Iako radi kao teta u vrtiću, za neveliku plaću, nije bilo dvojbe. Beti je novac vratila, a cijela situacija je i preplašila.

- Pa bilo me je strah, nikad toliko novca na hrpi nisam vidila, kad sam čula na radiju da je izgubio novac odmah sam odnijela vratiti, jedva sam čekala dati ga nekome, kaže Beti.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju