Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi savjetnik ministra policije

VIDEO Teške riječi: Kako je sve Linić 'častio' Olivera Grbića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest iz policije o kojoj se i danas priča svakako je odluka ministra Ranka Ostojića da za svoje savjetnike imenuje kadrove bivše Vlade, posebno nekadašnjeg ravnatelja policije Olivera Grbića.

Pitanje je što će na odluku stranačkog kolege da upravo Grbića imenuje svojim savjetnikom reći ministar financija Slavko Linić. Ministar financija Olivera Grbića verbalno je mjesecima napadao pogotovo nakon što je policija državnom odvjetništvu proslijedila anonimnu kaznenu prijavu protiv Linića za ratno profiterstvo. Podsjetimo se što je Linić govorio o Grbiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministar Matić o Liniću '800 metara sam od prve civilizacije, ovo mi je prva vijest' Slika nije dostupna O Karamarkovim izjavama Grčić: Ne mislite valjda da će oporba definirati sastav Vlade?

'Oliver je taj koji gura policiju u nered, gura ju u političke obračune', rekao je Slavko Linić u srpnju 2011.

'Evidentno je da ovakvo laganje i širenje dezinformacija nešto što je Oliver i dosad radio. Žalosno je da je ovakav čovjek čelni čovjek hrvatske policije', Linićeve su riječi iz lipnja prošle godine.

'Samo pokazuje koliko su opasni ljudi koji se zovu Oliver Grbić i Karamarko', izjavio je Linić prošlog svibnja. 'Ako špijunčina i Oliver napišu da sam ukrao 80 milijuna, 80 milijuna, molio bih da se zapamti ta cifra u gradskim tržnicama, a vidite nema ni kaznene prijave, nema progona, jednostavno samo su podmetnuli i podmeću', riječi su aktualnog ministra financija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene