Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kneginec

FOTO Teška prometna nesreća kod Varaždina: Uletio u dvorište kuće pa završio na krovu, ima ozlijeđenih

Kneginec prometna 8
Kneginec prometna 8 Zeljko Hajdinjak/Cropix
Aktualno Galerija Kneginec prometna 1 Kneginec prometna 1 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Kneginec prometna 2 Kneginec prometna 2 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Kneginec prometna 3 Kneginec prometna 3 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Kneginec prometna 4 Kneginec prometna 4 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix +5 Kneginec prometna 5 Galerija 1/10 >>
Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak u blizini Varaždina. Sudarila su se dva automobila, tri su osobe ozlijeđene.

U mjestu Turčin u blizini Varaždina u ponedjeljak u popodnevnim satima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

U nesreći su sudjelovala dva automobila, a do nesreće je došlo zbog nepropisnog prestrojavanja. Jedan automobil, neslužbeno, sletio je s ceste i zaletio se u obiteljsku kuću te se prevrnuo na krov.

Pročitajte i ovo Mađarski predsjednik Viktor Orban nakon dvije godine Preokret Viktora Orbana, parlament odobrio pristupanje Švedske NATO-u: "Ovo je povijesni dan"

Maja Ptiček iz Policijske uprave varaždinske potvrdila je za Hinu da ni jedna od ozlijeđenih osoba nije u životnoj opasnosti.

Preusmjeren je promet u smjeru od Varaždina prema Novom Marofu te je otežan.

U tijeku je policijski očevid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene