Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga još uvijek traje

Teška nesreća kod tunela Krpani: Dva HAC-ova direktora ponudila ostavke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog teške prometne nesreće kod tunela Krpani, u kojoj su poginule tri osobe, neslužbeno doznajemo, dva su HAC-ova direktora ponudila ostavke. Interna istraga u toj je tvrtki završena, a službena još traje. Sutra bi trebali biti poznati rezultati HAC-ove istrage.

Interna istraga u HACU završena je, a rezultati će biti poznati sutra. Neslužbeno doznajemo da su dva direktora iz HAC-a ponudila ostavke. To se dalo naslutiti i iz ministrove nedavne izjave.

'Da li ja osjećam odgovornost? Vrlo zanimljivo pitanje ste mi postavili. Prvo, ne želim ništa komentirati, rezultate istrage, već ću samo povući jednu paralelu sa slučajem koji se dogodio prije par mjeseci. To je bio slučaj onih šahtova. Dakle, nakon završetka interne i eksterne istrage - odgovorni su bili smijenjeni', kazao je u utorak ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

'Strašno je da na najmodernijoj prometnici ljudi ginu iz najbanalnijih razloga'

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Službena istraga još traje. Prikupljene dokaze i rezultate vještačenja od gospićkog općinskog državnog odvjetništva preuzelo je županijsko - karlovačko. Treba utvrditi zašto nisu radile meteorološke postaje na autocesti i je li poduzeto sve da se nesreća

U stravičnoj nesreći tri su osobe poginule, jedanaest ih je teško, a šest lakše ozlijeđeno. 'U našoj općoj bolnici Gospić je smještena na kirurškom odjelu još jedna pacijentica koja je, također kao i većina pacijenata, ima teške tjelesne povrede. Većina drugih pacijenata je sada na kućnoj njezi', kazala je ravnateljica OB Gosipić Sandra Čubelić.

Tri ljudska života zauvijek su izgubljena na ledenom ličkom asfaltu. Kada i ako se utvrdi odgovornost - njih najmilijima nitko ne može vratiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene