Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredni prijevoz autobusima

Teretni vlak s ciglom iskočio s tračnica, zatvorena dionica Gračac-Malovan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pruga na dionici Gračac-Malovan zatvorena je do daljnjega nakon što je vagon teretnog vlaka u ponedjeljak u 23:04 sati prilikom ulaska u kolodvor u Malovanu iskliznuo s pruge.

Teretni vagon u vlasništvu tvrtke HŽ Cargo bio je tovaren ciglom koja se prilikom iskliznuća rasula po 1. i 3. kolosijeku pa su oštećena tri i pol kilometra pruge. Ozlijeđenih nije bilo. Putnici koji putuju od Zagreba prema Splitu i obrnuto će se prevoziti autobusima, izvijestili su iz HŽ-a.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV Sudar kod Rijeke Oglasili se vlasnici vlaka koji se sudario kod Rijeke: Mole za jedno Sudar vlakova u Italiji očevid u tijeku Užas u Italiji! Sudarila se dva vlaka, najmanje 17 ozlijeđenih

>> Jedna osoba ozlijeđena u naletu vlaka

Putnici u dnevnim vlakovima koji kreću iz Zagreba u 7:50 sati, odnosno iz Splita u 8:25 sati prevozit će se autobusima na relaciji Gračac - Malovan; putnici u vlakovima koji kreću iz Zagreba u 14.04 sati, odnosno iz Splita 14:41 sati prevozit će se autobusima na relaciji Lovinac - Malovan; a putnici u noćnim vlakovima koji kreću iz Zagreba 23:20 sati, odnosno iz Splita u 21:18 sati prevozit će se autobusima na relaciji Ličko Lešće - Knin. Zbog supstitucije autobusima moguća su kašnjenja navedenih putničkih vlakova. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene